LEDIG TJÄNST: ENTREPRENADINGENJÖR

Som entreprenadingenjör hos oss på Ulvsunda Bygg och Fastighetsservice kommer du att arbeta med väldigt varierande och utmanande arbetsuppgifter. Denna tjänst täcker ett stort kompetensområde och du kommer att arbeta med allt från kalkylering, ekonomi, budgetarbete, inköp och tidsplanering.

Du har ett nära samarbete med platschef och projektchef. Ditt arbete kommer vara av stor betydelse för projektens framgång och du kommer vara delaktig från start till färdigställande av projekt.

Vidare kommer du att delta vid byggmöten och fungera som ett stöd till organisationen i sin helhet.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en byggnadsteknisk utbildning och intresse för siffror. Troligtvis arbetar du idag som entreprenadingenjör (vi ser gärna nyexaminerade).

Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du tydlig, kommunikativ, duktig på att planera och en duktig administratör. Noggrannhet värdesätts högt och då du kommer att vara spindeln i nätet är det viktigt att du är socialt kompetent.

Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Arbetet kräver att du är en mycket god datoranvändare och meriterande om du har erfarenhet från kalkylprogrammet Wikells

Krav är att tala och skriva svenska flytande och goda kunskaper i engelska, välkommen in med din ansökan på jobb@ulvsundabygg.se

Ansök här

 

LEDIG TJÄNST:  ERFAREN EKONOMIASSISTENT

Ulvsunda Bygg & Fastighetsservice är ett medelstort byggföretag som växer och har på kort tid attraherat nya stora kunder. Vi är idag 30 personer, merparten yrkesmän, och söker nu förstärkning till vår ekonomiavdelning. Företaget har sitt säte i Bromma.

OM JOBBET

Som erfaren ekonomiassistent kommer du att direkt under vår ekonomichef ansvara för vår fakturahantering, vilket innebär total kontroll på vår kund- och leverantörsreskontra, hantera betalfiler, göra kontoavstämningar, assistera i samband med bokslut dvs du ingår i ett team som ansvarar för Ulvsunda Byggs hela ekonomi.

Din roll lämpar sig väl för dig som redan har skaffat sig erfarenhet inom ekonomiområdet och som nu vill fördjupa dina kunskaper inom det löpande redovisningsarbetet. Du kommer också att vara en viktig del i avdelningens övriga uppdrag inom administrationen, såväl internt till våra medarbetare som externt till leverantörer, organisationer och myndigheter.

DINA EGENSKAPER VI SÖKER

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av liknande uppgifter från ett medelstort företag och drivs av att ha mycket att göra och kan hugga i där det behövs. Är van vid Officepaketet och i vårt fall använder vi Björn Lundéns ekonomisystem.

Som person måste du vara van vid att organisera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter vilket också kräver en känsla för de små detaljerna. Också viktigt att i bokslutstider och i andra lägen kunna hantera stress på ett klokt sätt. Vi som jobbar på Ulvsunda har ett stort engagemang och vi relaterar till vår omgivning på ett prestigelöst och lyhört sätt.

LÅTER DETTA INTRESSANT?

Du är välkommen att bli en del av ”Ulvsunda andan” och vi kommer löpande att genomföra intervjuer för att hitta vår nya kollega.

ANSÖK IDAG 

Skicka din ansökan senast 4 maj 2018 till: jobb@ulvsundabygg.se. Vill du få ytterligare information om tjänsten, kontakta Åsa Wendt, ekonomichef, 070-8687715.

Ledig tjänst:  Biträdande Arbetsledare

Vi växer kraftigt och söker nu en person som snabbt kan bli vår nya arbetsledare med eget ansvar.

Om jobbet

Det som är spännande med att komma till ett mindre byggföretag är att du som person blir i högsta grad delaktig i hela processen från anbudsräkning till slutbesiktning. I ditt arbete har du mycket kundkontakt, där social kompetens är viktig för att skapa goda kundrelationer och därmed vara representativ för vårt bolag.

Dina egenskaper vi söker

Våra krav på dig är att du är självgående, flexibel, ansvarsfull, har goda referenser, B-körkort och gillar att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande miljö, intressanta och varierande uppdrag, möjligheten att få arbeta med branschledande kunder och att du själv successivt kan ta ett arbetsledaransvar inom vårt företag. Vi kommer att fokusera på din personliga utveckling!

Om Ulvsunda Bygg

Ulvsunda Bygg & Fastighetsservice har funnits 10 år på marknaden och växt kraftigt de senaste åren. I vår orderportfölj finns idag stora och kända kunder inom både nyproduktion och byggservice.

Vi är med och bygger en av länets största skolor i Vallentuna, bygger högt mitt i city för Zengun och nya bostäder för Järntorget i Nacka. När det gäller övrig byggservice har vi stora fastighetsbolag som FastPartner, Bravida, PEAB och Veidekke som kunder. Vårt kontor ligger i Bromma och våra uppdrag är inom Stockholms län.

 

Ledig tjänst:  Snickare

Vi söker en duktig och självgående snickare med minst fem yrkesår på nacken.
I ditt arbete kommer du ha mycket kundkontakt där social kompetens är viktig för att skapa goda kundrelationer och vara representativ för vårt bolag.

Dina egenskaper vi söker

Våra krav på dig är att du är självgående, flexibel, ansvarsfull, har goda referenser, B-körkort och gillar att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande miljö, intressanta och varierande uppdrag, möjligheten att få arbeta med branschledande kunder och att du själv successivt kan ta ett arbetsledaransvar inom vårt företag. Vi kommer att fokusera på din personliga utveckling!

Låter det intressant?

Kontakta vice VD & marknadschef H-P Möller
h-p.moller@ulvsundabygg.se
0707-91 21 64

Vi behöver dig omgående!

Följ oss på sociala medier

Linkedin:   www.linkedin.com/ulvsunda-bygg-ab
Facebook:    www.facebook.com/ulvsundabygg

Ansök idag!

Förnamn Efternamn *

Telefon *

Email *

Tjänst *

Berätta kort om dig själv