Kundnära byggföretag i ständig utveckling


Ulvsunda Bygg & Fastighetsservice erbjuder en mängd olika byggtjänster under ett och samma tak. Inget jobb är för stort eller litet för oss.
Höj marknadsvärdet och förbättra fastighetsdriften i ert bestånd med hjälp av vårt helhetserbjudande

.

Kvalitet, förtroende och kunskap i fokus…

.

.

Allt sedan starten av Ulvsunda Bygg & Fastighetsservice har målet varit att komma att tillhöra de mest etablerade och välkända företagen inom byggarbeten. För att nå dit måste vi ständigt vara lite bättre än våra konkurrenter, alltid ge lite extra.

 

Kvalitet, förtroende och kunskap är därför honnörsord för vår verksamhet. Våra kunder ska alltid kunna räkna med högsta kvalitet och bästa service. Enkla, traditionella begrepp som vi tror kunden uppskattar.

 

Vi är övertygade om att kunden uppskattar kombinationen av traditionella värderingar och ett modernt drivet företag. Med detta i åtanke vill vi stå för något mer än ett traditionellt byggföretag.

 

Vi låter vår affärsmässiga syn få inspiration från helt andra branscher vilket vi ser ger oss fräscha perspektiv med ökad effekt som följd.

 

Genom att vara effektiva inom vår organisation frigörs resurser vilket i sin tur kommer kunderna tillgodo och vi blir ännu lite konkurrenskraftigare samtidigt som vi behåller vår stora flexibilitet.

.

.

Hålla tidsplaner är A och O för oss…

.

.

Miljöhänsyn är en självklar del av dagens företagande. Detta gynnar inte bara miljön – det innebär även en direkt besparing för kunden.

 

Genom att exempelvis hushålla med material och resurser så minimeras påverkan på miljön och innebär även en direkt besparing för kunden. Att ha en väl fungerande och genomtänkt miljöpolicy som dessutom efterföljs, borde vara en självklarhet för alla moderna företag idag.

 

En extra säkerhet för en framgångsrik insats ligger i vår vilja att expandera inom våra affärsområden. Vi gör helt enkelt alltid vårt yttersta.

 

Vi håller uppsatta tidsplaner och är alltid färdiga i tid då vår bas för samordningen är bred.

 

Men möjligen finner man vår största styrka på ett annat plan. Tillsammans med vår genuina servicevilja sätter vi nämligen stort värde att skapa en “Vi”-känsla bland personal och samarbetspartners. Detta skapar förtroende, trygghet och alla inblandande jobbar mot samma mål.

 

Glad, kompetent personal med hedern i behåll kanske är den tryggaste garantin för ett lyckat slutresultat. Därför ser vi till att ständigt underhålla, vårda och förädla dessa viktiga värderingar i vår företagskultur.

.

.

Med framtiden i sikte…

.

.

Söker man en trygg totalentreprenör är Ulvsunda Bygg & Fastighetsservice rätt företag att vända sig till. Vår erfarenhet och företagets samlade branschkännedom gör oss i detta sammanhang till en om möjligt ännu tryggare partner.

 

Vi ser till att Du som kund alltid blir nöjd och vår målsättning är att alltid leverera över kundens förväntan.

 

Med vår effektivitet tillsammans med vår typiska vilja att se till kundens intressen anser vi oss vara en särskilt intressant uppdragstagare.

 

Självfallet välkomnar vi dig som gärna vill veta lite mer – kanske är det just vi som ger det lilla extra du inte visste att du behövde.

.

.

För en gemensam framtid – välkommen att ta kontakt

.